Bo grønt i første række

Svanemærkede lejligheder af høj kvalitet og med plads til livet

Som beboer i Havglimt 1 og 2 er man sikret en sund bolig bygget af kvalitetsmaterialer. Alle vores lejligheder er nemlig certificeret med svanemærket.

En svanemærket bolig er lever op til en række skrappe krav og såvel byggeproces som det færdige byggeri kontrolleres af en uvildig tredjepart (Miljømærkning Danmark). Der er brugt miljørigtige materiale med fokus på indeklima, kvalitet og holdbarhed – for jo længere produkter holder jo mindre affald generer vi..

En svanemærket bolig er kendetegnet ved:

Lavt energiforbrug
inkl. præmiering for brug af vedvarende energi. Dette sikrer både en lav klimabelastning i hele bygningens levetid samt en lav energiregning for beboerne.

Godt indeklima:
Der er store krav til bl.a. ventilation, dagslys, fugtsikring og afgasning af skadelig kemi. Dette er en helt central parameter for at sikre det allerbedste indeklima for beboerne i Havglimt.

Lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer

Lever op til strenge krav til bæredygtigt, certificeret træ

Gennemgang af uvildig tredjepart. Såvel byggeproces som det færdige byggeri kontrolleres af en uvildig tredjepart (Miljømærkning Danmark) for at sikre, at proces, materialer og bygning lever op til skrappe miljø- og kvalitetskrav.

FOR DIG BETYDER DET: ET SUNDT INDEKLIMA SAMT ET LAVERE ENERGIFORBRUG.

En grøn oase

Det grønne gårdrum er et vigtigt samlingssted og skal danne baggrund for afslapning og hyggelige stunder med venner, familie og gode naboer.

Gårdrummene er indrettet med slyngede stier under frugttræer og blomstrende magnolia træer, der skaber en indbydende ramme og får pulsen ned. Små oaser med borde/bænkesæt er spredt ud over hele gårdrummet, så man kan sidde og hygge med familie, venner og gode naboer.

Sæt dig i blomsterhaven og nyd årstidens blomster, under den store pergola fyldt med duftende blåregn mens børnene leger på legepladsen.

Der kan høstes frugt og bær fra de mange spiselige træer og buske hele året rundt.

Plads til fællesskab og forskellighed

I opførelsen af Havglimt 2 har der været fokus på at skabe et sted med plads til både forskellighed og fællesskab. Dette kommer ikke kun til udtryk i form af fællesarealerne, hvor du kan dyrke det gode naboskab i enten det grønne gårdrum eller det centralt placerede fælleslokale, men også i byggeriet som helhed. De fire bygninger har hver deres karakter og udformning, der gennem et materialemæssigt slægtskab bindes sammen og skaber en rød tråd på trods af deres forskellighed.

Åbent hus

Der er åbent hus i juli 2024, hvor du får mulighed for at vælge lige præcis den bolig, der passer bedst til dig/jer.

Første etape står allerede klar til indflytning. Se ledige boliger i Havglimt 1

Skriv dig op

Skriv dig op til de nye lejeboliger