Området

Bo miljøvenligt i pagt med naturen

Bo med Københavns bedste badestrand i baghaven – uden at give køb på den centrale beliggenhed.

På bare få minutter står du på Københavns bedste badestrand – Amager Strand, som ligger omgivet af strandparken, hvor et væld af aktiviteter udfolder sig.

Bo i pagt med naturen og samtidig kun 10 minutter fra Kongens Nytorvs og Københavns pulserende byliv.

Området

Et aktivt liv i pagt med naturen

Her er højt til himlen og natur så langt øjet rækker – som indbyder til en aktiv livsstil for alle. Det skønne miljø omkring Amager strandpark, danner rammen for et væld af aktiviteter: Beachvolley, basketball, fodbold, træningspavilion og bootcamp træning, strand håndbold, dykning, kajak, kite – og windsurfing, havsvømning, lystfiskeri eller bare en dejlig løbetur på strandpromenaden.

Badeanstalten Helgoland trækker mange vinterbadere til og er en populær perle hele året rundt.

Den amagerkanske riviera

Her bor du få minutter fra den amagerkanske riviera, hvor en af Danmarks bedste badestrande på over 2,5 km folder sig ud. Amager Strandpark, danner rammen for et væld af aktiviteter: Beachvolley, basketball, fodbold, træningspavilion, strand håndbold, dykning, kajak, kite – og windsurfing, havsvømning, lystfiskeri eller bare en dejlig løbetur på strandpromenaden. Badeanstalten Helgoland trækker mange vinterbadere til og er en populær perle hele året rundt. I baghaven finder du Kløvermarken, et stort grønt rekreativt område, som huser diverse idrætsforeninger med aktiviteter for både børn og voksne. Nyd det lokale restaurant- og cafemiljø, snup en is ved ishuset, smut en tur på rulleskøjter sammen ned ad strand promenaden eller løb/gå en tur langs vandet. Mulighederne er uendelige.

Fakta

 • Få hundrede meter til Amager Strandpark, Sundby Havn og Helgoland Badeanstalt.
 • Tæt på grønne, rekreative områder såsom Kløvermarken, Tiøren og Femøren.
 • Rigt udvalg af sportslige aktiviteter for store og små, til lands og til vands.
 • Flere skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder i nærområdet.
 • Gåafstand til Lagkagehuset, Meny, Fitness World og Øresund Metrostation.
 • 10 minutters cykeltur til Kongens Nytorv og Indre by.
 • Kun 5 km til Kastrup Lufthavn.

Området

Aktiviteter for både store og små

Der er adgang til et rigt kultur og fritidsliv ved Amager Strand for alle aldre.

I baghaven finder du Kløvermarken, et stort grønt rekreativt område, som er hjemsted for mange foreninger, og mange store fodboldklubber hører til på anlægget. I dag findes der også en bane til cricket, amerikansk fodbold og flagfootball på anlægget. Så der er rig mulighed for et spændende fritidsliv for både børn og voksne.

Besøg den blå planet med ungerne eller smut en tur i biografen, du finder det hele i nærområdet indenfor 10 minutter.

Tæt på alt – det gode hverdagsliv

En nem hverdag betyder alt, når vækkeuret ringer mandag morgen.

I takt med at Amager Strand er blevet et attraktivt sted for familier, er der kommet et bredt udvalg af både Institutioner, folkeskole, friskoler samt privatskoler i nærområdet.

Der er ligeledes mange indkøbsmuligheder lige om hjørnet, hvor du finder både REMA 100, Coop 365, Lidl, Kvickly, Netto samt lagkagehuset. Så alle rammerne for et godt familie-, seniorer-, studie – eller parliv må siges at være perfekte.

 • Alt indenfor 10 min
 • Sundby havn
 • Den blå planet
 • Amager Bio:
 • Kløvermarken
 • Amager centeret
 • 3 Fitness centre
 • Minigolf
 • Copenhill, hvor du kan stå på ski hele året
 • Stick´n sushi restaurant
 • Wulff og Konstali cafe

Området

Tæt på verden

Snup metroen og på bare 5 minutter står du i Kastrup lufthavn med adgang til hele verden.

På en klar dag kan du se det ikonsike ”Turning Torso” byggeri i Malmø. Hop i bilen eller toget og på bare 30 minutter kan du nyde en skøn frokost på i Gamla Staden i det centrale Malmø, Sverige.

Et område i rivende udvikling

Amager er et område, der har gennemgået en stor forvandling, og som har en helt særlig forbindelse mellem by og hav, hvor det åbne og det rå mødes og forenes. Området har en unik identitet med industriens rå strukturer i form af Prøvestenen mod nord, mens du mod syd har den tætte by med både beboelse og erhverv. Kigger du mod øst, er der åben kyststrækning, mens Kløvermarkens grønne arealer er mod vest.

Førhen var Amager primært et industrielt område med beliggenhed ud til vandet, men i dag bugner området af liv, natur og aktiviteter. Dette skyldes blandt andet også Amager Strandpark, der er blevet anlagt på ny med en to kilometer lang kunstig ø og rolig lagunesø, som gør området yderst attraktivt.

Gennem de senere år er der skabt flere hyggelige lommer i det rå, åbne landskab med blandt andet Prags Boulevard, et langt park- og aktivitetsstrøg, samt grønne passager ved fx Holmberggade. På sigt bliver området ved Prøvestenen også omdannet til rekreative arealer med plads til naturoplevelser og fritidsliv.

Åbent hus

Der er åbent hus i juli 2024, hvor du får mulighed for at vælge lige præcis den bolig, der passer bedst til dig/jer.

Skriv dig op

Skriv dig op til de nye lejeboliger